Mijn dagboek: woendsag 14 december 2022 – kerstboom, Sinterklaas en speculaas

Het thema voor vandaag is Kerstmis! Het was niet geplaned!

Deze ochtend dacht ik een goed idee om een van onze dorp kerstbomem te delen. Deze boom zit in het midden van onze dorp bij onze winkelen. De kikker is van een feest in Stockport en heeft schilderijen van gebouwen in onze dorp. Hij is een grappig additie tot onze straat.

Het was nog glad maar de lucht was mooi met de zonsopkomst.

Er is een huis in onze dorp met een santa. Het is zo grappig dat ik wilde het hier delen!

Ik zal moegen mijn speculaas delen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s