Een kleine update!

Hallo! Wat een lange tijd! Het was een drukke paar manden in mijn wereld. Na mijn verjaardag, ik was in Kopehangen, dan had ik Covid. Toen ik Covid had, ik had een reis naar Nederland geboekt. (Een weg om beter te voel!)

Ik ook had verschilinder dingen voor werk met min kattenoppas baan en met mijn schrijvster werk. Het was een beetje te druk voor me.

Het was mooi in Amsterdam! Ik was heel blij!

Ben ik terug met mijn blog?

Misschien! Terwijl het is nog druk in mijn leven, ik mis mijn blog en schriven over mijn leven in het Nederlands. Dus ik denk dat ik meer zal schrijven, ook al zijn ze kort. Ik ben enthousiast over het delen van mijn vakanties met jullie.

Te veel dingen

Het is makkelijk dat ik vind nieuwe hobby’s en dingen dat ik interessante vinden. Terwijl het goed is, het is ook een beetje slecht want ik vind dat ik heb niet genoeg tijd voor alles. Dus, deze week, ik heb mijn volkstuintje gestopt. Ik sta weer op de wachtlijst voor een betere tijd. Een tijd wanner ik heb niet zo veel dingen op mijn bord. Het is verdrietig, maar vereist.

Ik moet mijn favoriete dingen doen en dat omvat Nederlands te leren en mijn blog te schrijven. Ik kan groente, kruiden en bloemen in mijn eigen tuin groien.


Bonenzaailingen met kattenhaar om slakken te stoppen

Nieuwe doelen

Lente is een goede tijd voor nieuwe dingen. Dus, ook een goede tijd voor nieuwe doelen. Ik zal denken over mijn voor het jaar. Ik denk dat mijn reis naar Nederland heeft verhoogde mijn enthousiasme voor mijn Nederlands leren. Het is een groote ding in mijn leven. Ik heb wat nieuwe boeken en apps, dat elke dag ik speel. Op het moment, terwijl ik schrijf, ik weet niet wat andere doelen ik heb. Maar, ik zal over hem denken en delen op mijn blog.

Hoe gaat het met?

Hoe gaat het in je leven? Delen in de racties en we kunnen praten on mijn blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s