Ik ben veertig!

Zaterdag was het mijn verjaardag. Mijn veertigste varjaardag!

Mijn verjaardagstaart

Een beetje rare dag

Het was een beetje een rare dag omdat mijn auto in de garage stond. Ik wist niet wanneer het klaar zou zijn om te halen, dus ik plande niet veel voor de dag. Het was alleen Jit en mij. We planden dat in Manchester wandelen, en lunch eten.

In de ochtend, we aten ontbijt en ik opende mijn cadeautjes. Het was een mooi ochtend.


Een sculptuur genaamd “Echt Goed” door kunstenaar David Shrigley

Heen en Weer!

Het was grappig dat we naar de stad gingen toen de auto klaar was. We moesten de auto ophalen en weer naar huis brengen. Daarna gingen we weer met de trein naar de stad! Twee keer in een dag!

Toen we weer in de stad waren, lunchten we met hamburgers en patat. Daarna dwaalden we door de stad en ik maakte fofo’s.

Heel veel geluk meisje!

Ik was heel veel geluk op mijn verjaardag! Ik heb veel leuke dingen van sculptuur van een hand (bovenstaand) en een hart voor bloemen, en ook verschillinde andere dingen voor eten en drinken.

Op zondag, gingen we naar Wirral voor lunch met mijn moeder en zus. Het was leuk dat we tijd samen hadden. Lunch was heel lekker en we hadden mijn verjaardagstaart met thee in de avond.

Ik had een goede jarig!

Mijn jarig was een beetje rustig maar mooi! Ik fond het leuk dat ik was met mijn familie en in mijn stad. Ik denk dat veertig zal een goede jaar woordt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s