Mijn Dagboek: Woensdag 14 April – Drukke Tijden en een ziek katje

Hoi, het is een lange tijd sinds mijn laaste blog. We zijn nog steeds in midden van verhuising, dus er is erg druk. Ik ben een beetje verdrietig dat ik heb geen tijd voor mijn blog, maar binnenkort zullen we in het nieuwe huis zijn en ik ook.

Wat heb ik deze week gedan?

Laatste weekend was druk met papierwerk voor onze nieuwe huis. Er was bijna tien documenten om te lezen en teken. Zelfs met de werk, we gingen in de platteland lopen. Het draait allemaal om balans!

We gingen naar Knutsford in Cheshire. Het is een mooi dorp niet zo ver van mijn nieuwe huis.

Dit is een laaggelegen heide

De deirenarts

Op maandag, ik had een reis naar de direnarts met Frodo, een van mijn katjes. Hij had zachte poep en was een beetje ziek, dus hij had een dierenarts nodig. Na een nakijken, we gingen naar huis met wat probiotic, speciaal kattenvoed en anti-ziektepillen.

Het medicijn was magisch en Frodo is nu veel beter. Maar hij dacht dat het voed was niet zo lekker!

Een andere wandeling

Op maandag, het was een mooi dag, dus we dachten dat een andere wandeling was een lekker idee. Dus, we gingen naar Wilmslow, ook in Cheshire, en ook dichtbij mijn nieuwe huis, voor wandeling. Het was warm, zonnig, en stil. Veel mensen waren de eerste dag open in de kroeg.

Het voelde als een vakantie. Een kleine, lokaal, vakantie, maar een vakantie allemaal hetzelfde.

Gisteren

Gisteren, ik had veel klisjes in onze huis klaar voor de verhuizing. Ik heb de oven, koelkast en vriezer schoongemaakt. Het was niet makkelijke werk, maar het duurt een lange tijd.

Voordat

Nu, ik ben over een wandeling denken. Ik heb een beetje inpakken te doen, maar het is een mooi dag, dus ik kan mijn inpakken later doen.

Heb jij mooi weer? Wat heb jij deze week gedan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s