Wat ben ik aan het luisteren? (en ook huis nieuws!)

Deze week, ik ben aan het luisteren naar de audioboek van “Het Boek Van Alle Dingen”. Ik luister terwijl het boek lezen. Het is een boek voor Nederlandse tierners. Ik vind dat er zijn enkele woorden ik weet niet, maar het is een goede weg te hun leren.

Een druke week

Met mijn verjaardag laste weekend, ik heb met mijn dagboek achterop geraakt. Ik heb het schrijven met mijn hand in een notitieboekje, maar niet nog steeds op mijn blog. Dus, deze week, ik leren mijn nederlands door Anki en door luisteren en lezen mijn boek.

Waneer ik lees het boek, ik kan de nieuwe woorden input naar mijn Anki flash-karten. Dan elke dag, ik werk door de flash-karten, misschien waneer ik ben op de W.C! Het is een goede weg voor niewe woord te leren en voor elke dag praktijk.

Goede Nieuws!

Misschien je weet dat we zijn in midden van een verhuising. Misschien je niet! We hebben een lang tijd gewachten voor de contract voor het nieue huis en nu, vandaag, we zullen om de contract te ontvangen. Ik ben erg opgewonden!

Nu we moeten meer dingen inpakken. Er is niet veel te doen, maar ik wil het georganiseerd. Ik moet ook mijn katten naar mijn moeder voor een kleine vacantie!

Dingen te doen

Net zoals de inpakken doen, ik heb andere taaken te doen. Er zijn lichten om te veranderen, afval om te verwijderen, en alle dingen te georganiseerd voor het nieuwe huis zoals broadband en mail. Want ben ik een nerd, ik heb een spreadsheet vol met dingen to doen!

Deze weekend, ik moet verschillende taaken doen, want ik wil een sil week naast week. (een stil week… in mijn dromen!!)

Maar nu, ik heb mijn vrijdag dingen te doen, en ook mijn dagbook om te schrijven.

Wat doe je deze week? Heb je een fijn weekend gepland?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s