Planten en Groente

Vandaag, ik heb mijn les met Peter, het is een van mijn favoriet tijden van de week want ik kan met hem praten en lachten. (Ik moet dit zeggen omdat dit nu gaan lezen! Hoi Peter!)

Nee, ik vind onze lessen heel goed en leuk an Peter weet het ook.

Mijn nieuwe tuin

We praten over mijn nieuwe tuin, bij mijn nieuw huis. Het is nu een beetje leeg, dus ik kan verschillende planten kopen, en misschien een planten kas. Ik zal verschillende groente kweken in mijn planten kas. Peter vraagd over de groenten ik zal kweken, en ik zeg tomaten, paprika (een woord ik vergeet voor een beetje in mijn les) en ook lente ui en kruiden.

Ik ook kikker erwten kweten, want ze zijn lekker en ik eet veel in mijn maaltijden. Ik zal niet andere groente kwiken, want ik heb mijn naam op een wacht lijst voor een volkstuin, niet ver weg van mijn nieuwe huis. Ik kan met mijn fiets gaan.

In mijn tuin, ik will enkele bloemen ook, dus ik kwek niet broccoli of andere grote groente. Ik houd van bloemen, en wil ook enkele bloemen voor snijpen alsof ik heb in mijn oude tuin.

Mijn oude tuin

We zijn bijna door mijn nieuwe huis verkopen, maar we moet de papierwerk van de advocaaten wachten. Ik ben een beetje nu opgewonden voor mijn verhuizen.

Hebben jullie een tuin? Kweken jullie groente en bloemen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s