Wat heb ik deze week gedaan?

Ik weet niet! Toen ik kijk naar mijn foto’s van deze week, er zij niet te veel. Wat van mijn kattenoppas katten, wat van mijn eigen katten en ook wat gekke foto’s van niks meer. Het was ofwel druk ofwel saai!

Het was niet saai! Ik had veel dingen te doen met mijn werk, kattenoppas en andre dingen. Met Pippi (ja, een nieuwe spelling zoals mensen het verkeerd zeiden!) in onze woonkamer en met introductie met mijn ander katten, het is druk in het avond. Wel lekker druk.

Kattenoppas

Ik had nieuwe katten vorige week. Twee in mijn buurt en een dichtbij. Zij waren grappige katten, en ook schatig. Dit is Marley. Hij is een jaar en op het moment hij is erg aan het ruilen! (kijk aan mijn broek!!)

Mijn katten

Bij thuis, mijn katten zijn in de introductiefase van een nieuwe kat in onze gezin.

Het betekent dat ze korte tijd met elkaar hebben. Pippi is een beetje nerveus, dus ze heeft tijd nodig. Charlie is ook een beetje nerveus, maar hij wil ook eten dus hij is blij in haar kamer!

Kun jij Sam, Frodo en Charlie zien?

Weekend

Op zaterdag, had ik kattenoppas in het avond en op zondag Jit was naar London gaan, dus hadden we niet zo veel tijd om bezoeken te gaan.

We gingen naar Knutsford. Het is een chic dorp met een meer en mooi bouwen. We liepen een korte tijd en drinken koffie in het park.

We ontmoetten een zwaan maar ik had er geen eten voor het.

Een vraag voor je

Wil je blogs lezen over de plaatsen die ik bezoek? Over de dorpen, steden en dorpen. Zoals een reisblog?

Ik ben een reisschrijver en dacht dat het misschien een goed idee zou zijn om ook een Nederlands reisblog te schrijven.

Laten het me weten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s