Mijn dagboek: Maandag 22 Maart

Het is de eerste dag van mijn nieuwe dagboek op de blog. Ik denk dat het een goed idee is om de woorden uit de verleden tijd te leren.

Deze morgen ging ik naar het bos niet ver van mijn huis. Het is een goede locatie voor mijn ochtend wandeling, dus ik ga elke dag. Vandaag, waren er veel honden. Meer dan een gevoonlijk ochtend. Ik denk het want het was een beetje warm, dus meer mensen zullen met hun honden wandelen.

Na mijn wandeling, kwam ik naar huis voor mijn ontbijt. Mijn ontbijt door de week is een smoothie. Het is een lekker en makkelijke ding in de morgen bij mijn bureau om te eten. Het is gemaakt met soja melk, bananen, haver, boerenkool en proteine poeder. Ik denk het smaakt lekker!

Toen ik mijn ontbijt dronk, heb ik wat werk gedaan. We zijn in het midden van een verhuizing, dus ik moest mijn advocaat bellen voor nieuws. (Als je denkt “er is nieuwe nieuws”! Er is geen nieuwes, we zijn nog steeds aan het wachten!)

Dan toen was het tijd voor mijn middageten. Ik had erg honger om een uur, maar ik moest eerst de katten voeren. Wanneer de katten gelukkig waren, ik mijn lunch gemaakt. Het was worst ovenschotel met aardappel puree.

Deze avond, moest ik meer werk doen en ik heb mijn Nederlands boek gelezen. Toen vond ik tijd voor ontspannen voor dat ik mijn avondeten ging maken.

Mijn avondeten op maandag was soep met brood. Het was erg lekker, en mijn buik was vol.

Dat is een dag in mijn leven! Een klein beetje van mijn dag, maar het was een uitdaging te schrjiven over mijn dag.

Dankjewel voor het lezen en tot morgen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s