Ik ben een beetje ziek (en ook mijn katten!)

Het was een druk week met bezoeken aan de dierenarts, met een enquete van mijn huis, werk dingen and ook met een beetje ziek voelen. Ik heb oorpijn, keelpijn een een beetje hoefdpijn. Het is niet zo goed.

Maar, ondanks deze dingen, ik heb ruimde het huis op, scrijven enkele voorstellen en ook mijn katten pillen geven. Ze zijn beter voelen.

Een grappig moment

Ook deze week, ik heb een grappig moment terwijl ik geef mijn katten eten. Op een morgen, mijn katten waren ondeugend met klimmen op het aanrecht en aan het stelen van het eten. Dus mijn horloge heeft een oefening geregisteerd. Mijn armen moeten veel hebben bewogen!

Een niet zo goed moment

Het was ook een beetje slecht deze week, want ik gemist mijn vriend feest verlaten. Zij is verlaten van ons werk en daar was een feest op Zoom. Want mijn ogen zijn zeer, ik zat niet op de computer. In plaats daarvan russte ik.

Het is vrijdag

Nu is het vrijdag. En ik kan russte over het weekend. Maar, ik heb ook een man hier voor de ketelservice en andere banen over het huis. Ik hoop ik zal lezen en een documentaire wachten ook.

Wat doen je op het weekend?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s