Over Mij

Hallo!

Hoi! Welkom bij mijn kleine Nederlandse blog. Dit is een plek voor mij om te oefenen mijn talen vooruitgang.

Wie ben ik?

Ik heet Sarah en ik ben negenendertig jaar. Ik woon in Manchester, Engeland, met mijn vriend en mijn vijf katten. Ja, ik ben een gek kattenvrouw!

Ik heb kort, blonde, haar en mijn ogen zijn hazelaar in kleur. I draag brillen alle tijd.

Waarom leer ik Nederlands?

Het is een lang verhaal! In 2016, ik bezocht Rotterdam met mijn vriend. Toen ik daar was, ik vind het land leuk. Ik dwaalde af de stad met geen idee waar ik was. Het was een goed tijd en ik heb een blog bedacht, The Urban Wanderer.

In Het Park, Rotterdam.

Hoe leer ik Nederlands?

Toen ik thuis kwam, ik begon Nederlands leren met Duo Lingo en Memrise. Na dat, ik ga naar universiteit voor Nederlands les. Het was moelijk, maar goed. Nu ik heb gesprekslessen met een leerar op iTalki. Ik vind het leuk omdat mijn leerar is aardig en grappig.

Wat nu?

Nu, ik heb ook een blog voor mijn Nederlands leren. Het is basis, maar het is een ruimte om te oefenen.

Ik hoop je vind het leuk. Als je tips of hulp hebt, ben ik blij dat je het deelt.

Voor nu, dankjewel en tot ziens!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s